კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით
ბეჭდვა |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხები, დავამა...
კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...
გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი, წითე...
კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი დავ...