კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილის, კვერცხის, 1 სავსე სუფრის კ...

ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...

იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...

ხახვი და ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ...

ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...

ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...