კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველაფერი ბანანისაგან...

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...

გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან...

მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მო...

1 კილოგრამ გარეცხილ ხილს დავაყაროთ ...

მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრე...