კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გოგრის ნაჭრები ნახევრად მოვხარშოთ რ...

ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...

ხორცი მოვხარშოთ მცირე რაოდენობის წყ...

სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...