კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავა...

მსუქანი ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნ...

მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მო...

6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...

ლიმონი გავწუროთ და წვენი შევინახოთ ...