კატალოგი
ჭარხალი ნიგვზით
| ბეჭდვა |
ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ ან მოვხარშოთ. გავაცალოთ კანი და დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად. ნიგოზი, მარილი, ნიორი, წიწაკა ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ ძმარში, ავურიოთ შიგ დანაყილი ქინძი და მოხარშული ჭარხალი. გადავიტანოთ თეფშზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და სუფრაზე ისე მივიტანოთ.
მასალა:
ჭარხალი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი -2 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მწვანილი - 3-3 ძირი
ძმარი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

მსხვილმარცვლა ყურძნის მტევნები დავმ...

ვეზირის თითი...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ, მოვათავ...


