კატალოგი
ბალბა ნიგვზით
ბეჭდვა |
ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხარშოთ. ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი კარგად დავნაყოთ. გავხსნათ ბალბის წვენში და ავურიოთ შიგ დაკეპილი ბალბა.
მასალა:
ბალბა - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 1-2 კბილი
ქინძი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...
შევარჩიოთ ქორფა, მთელ-მთელი წიწაკა,...
კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...
ბრინჯი მოვხარშოთ 3 ჭიქა წყალში ნახე...
მშრალი ფუნთუშები დავალბოთ წყალში და...
შაქრის პუდრა, კვერცხს გული და ლიმონ...