კატალოგი
ბალბა ნიგვზით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხარშოთ. ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი კარგად დავნაყოთ. გავხსნათ ბალბის წვენში და ავურიოთ შიგ დაკეპილი ბალბა.
მასალა:
ბალბა - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 1-2 კბილი
ქინძი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი კარტოფილთან და ქაშაყთან ერთად...

წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...

15 კვერცხის გული შაქრის ფხვნილთან ე...