კატალოგი
ბალბა ნიგვზით
| ბეჭდვა |
ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხარშოთ. ნიგოზი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი კარგად დავნაყოთ. გავხსნათ ბალბის წვენში და ავურიოთ შიგ დაკეპილი ბალბა.
მასალა:
ბალბა - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ნიორი - 1-2 კბილი
ქინძი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...

4-5 ჩაის კოვზ მარწყვის მურაბას დავა...

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...

ხაჭოს ხინკლის ცომი მზადდება იგივე წ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...


