კატალოგი
ბალბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხოთ და წვრილად დავჭრათ. ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და მოვხარშოთ. წყალი გადავწუროთ, ბალბაში ავურიოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში, კამა, შავი პილპილი ან წიწაკა და მარილი. ზემოდან მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები.
მასალა:
ბალბა - 1 კილოგრამი
ხახვი - 200 გრამი
მწვანილი - 4-4 ძირი
ბროწეული - 1 ცალი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გულ-მკერდი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარ...

მოხარშული ფაშვი წვრილ, მოგრძო ნაჭრე...

შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...

წითელი ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი ...