კატალოგი
ვარია ნიგვზის საწებლით, მეგრულად
![](/uploads_script/products/ehmkuw9kpnvmmuj.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებულ, გარეცხილ ვარიას ჩავუწყოთ მუცლის ღრუში შიგნეული და ფეხები, მოვაყაროთ მარილი, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შამფური ნელა ვატრიალოთ და ხანგამოშვებით წავუსვათ გამდნარი კარაქი (ვარია შეიძლება შეიწვას ჩვეულებრივ ტაფაზეც - ტაბაკად). როცა მზად იქნება დავჭრათ, ჩავაწყოთ ღრმა ჭურჭელში და ზემოდან დავასხათ მზა ბაჟა, რომელიც შემდეგნაირად კეთდება: ნიგოზი, პიტნა, ქინძი, კამა, წიწაკა დავნაყოთ ერთად, რაც შეიძლება წმინდად. ყველაფერი ეს გავხსნათ ბროწეულის წვენში, მივუმატოთ დაკეპილი ხახვი, მარილი; ცოტა ხნით დავახუროთ სახურავი. სუფრაზე მივიტანოთ იმავე ჭურჭლით.
მასალა:
ვარია
ნიგოზი - 100 გრამი
მწვანილი, ბროწეულის წვენი, ხახვი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/onpcqt0eiik6z2a.jpeg)
ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...
![](uploads_script/products/ybqwlzj9fc4iyay.jpg)
4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...
![](uploads_script/products/hau2cyccxko6npc.jpeg)
შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
![](uploads_script/products/v0hf78cy8qhp9uq.jpg)
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...
![](uploads_script/products/fx2956o5omuhegw.jpg)
ავიღოთ ორი წილი მწიფე ტყემალი და ერ...
![](uploads_script/products/99bjus7akpd8swg.jpg)
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...