კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 200 გრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 2 თავი
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გაზაფხულივით მრავალფეროვანი...

4 კვერცხის გული გავთქვიფოთ ერთ ჭიქა...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ და წვრილად დ...

გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ ...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

3 კვერცხისა და 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფ...