კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 200 გრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 2 თავი
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის,...

ორი მთლიანი კვერცხისა და ერთი ჩაის ...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ...

კვერცხის ცილას მოვაყაროთ მარილი და ...

მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...