კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე
ბეჭდვა |
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 200 გრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 2 თავი
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივ...
დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვხრაკოთ ზე...
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხ...
ბოლოკი გავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და გ...
ერთი, ორი, სამი - არა, უფრო მეტი!...
გავაგრძელოთ შუშვა. დავასხათ მდუღარე...