კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 200 გრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 2 თავი
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კო...

ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...

ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...

ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივ...

კიტრი გავთალოთ, გავჭრათ სიგძეზე, გა...

წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...