კატალოგი
მოშუშული ღვიძლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვშუშოთ, სანამ სითხეს არ შეიშრობს.
ცალკე ჭურჭელში მოვათავსოთ დაკეპილი ხახვი, დავუმატოთ ერბო ან რომელიმე ცხიმი და კარგად მოვშუშოთ. ავურიოთ ღვიძლში, დავამატოთ ცხიმი, მარილი, დანაყილი პილპილი და ერთად კარგად მოვშუშოთ.
მასალა:
საქონლის ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო ან სხვა ცხიმი - 100 გრამი
ხახვი - 500 გრამი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი ჩავყაროთ ჯამში, დროჟი გავხსნ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად. ვაშლი ...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...

დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...

ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ, მოვათავ...