კატალოგი
მოშუშული ღვიძლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვშუშოთ, სანამ სითხეს არ შეიშრობს.
ცალკე ჭურჭელში მოვათავსოთ დაკეპილი ხახვი, დავუმატოთ ერბო ან რომელიმე ცხიმი და კარგად მოვშუშოთ. ავურიოთ ღვიძლში, დავამატოთ ცხიმი, მარილი, დანაყილი პილპილი და ერთად კარგად მოვშუშოთ.
მასალა:
საქონლის ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო ან სხვა ცხიმი - 100 გრამი
ხახვი - 500 გრამი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხები, დავამა...

შიგნეული კარგად გავასუფთავოთ და გავ...

1 ცალი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ 1 ...

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, დავჭრათ მრგვალ...

დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...

რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...