კატალოგი
ცხვრის ხორცი კომშით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი ცხელი წყალი, რომ ხორცს კარგად მოადგეს; ვადუღოთ, მოვხადოთ ქაფი; ცალკე ტაფაზე მოვშუშოთ ერბოში ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. ზევიდან დავაწყოთ თხლად დაჭრილი გათლილი კომში (კომში ტკბილი უნდა იყოს). ზედ დავასხათ ქვაბიდან ამოღებული წვენი და ვხარშოთ. როდესაც კომში და ხახვი მოიხარშება და ხორციც დარბილდება, ყველაფერი მოვათავსოთ ერთ ქვაბში. შევანელოთ მარილით, მიხაკდარიჩინით, წვრილად დაჭრილი ქინძით.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
კომში - 800 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ქინძი - 2-3 ძირი
მიხაკ-დარიჩინი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცხარე და ტკბილი მწვანე წიწაკა, ქინძ...

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...

ქათამი დავჭრათ პორციებად. ლიმონის წ...

ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...

გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მს...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...