კატალოგი
ცხვრის ხორცის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში და ოდნავ მოვშუშოთ. როცა წვენი შეაშრება, დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი. თუ ხორცი მსუქანი არ არის დავამატოთ ცოტა კარაქი და კიდევ ვშუშოთ. დავასხათ გაფცქვნილი და დაჭრილი პამიდორი. ვხარშოთ, სანამ ხორცი კარგად მოიხარშება.
შევანელოთ მარილით და მწვანილით.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 500 გრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
მწვანილი (სხვადასხვა) - 3-3 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ცური კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ცივ...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორ...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...