კატალოგი
ცხვრის ხორცის ჩახოხბილი
| ბეჭდვა |
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში და ოდნავ მოვშუშოთ. როცა წვენი შეაშრება, დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი. თუ ხორცი მსუქანი არ არის დავამატოთ ცოტა კარაქი და კიდევ ვშუშოთ. დავასხათ გაფცქვნილი და დაჭრილი პამიდორი. ვხარშოთ, სანამ ხორცი კარგად მოიხარშება.
შევანელოთ მარილით და მწვანილით.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 500 გრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
მწვანილი (სხვადასხვა) - 3-3 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...

ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავ...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...

5 ცალ კვერცხის გულს დავუმატოთ 5 სად...

დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩ...


