კატალოგი
მწვანე პამიდვრის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფრთხილად შემოვაცალოთ გარეთა კანი, თითოეული გავჭრათ შუაზე და დავაწყოთ საცერზე, რომ წვენი გამოუვიდეს. მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. ჩავყაროთ შიგ პამიდვრები, არომატისათვის ჩავაყოლოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
პამიდორი - 2 კილოგრამი
შაქარი - 2,5 კილოგრამი
წყალი - 10 ჩაის ჭიქა
ლიმონი - 1-2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...

ცხვრის ხორცს ჩამოვაჭრათ რბილი ნაჭრე...

მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი...

კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...

დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩ...

თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თავი,...