კატალოგი
მწვანე პამიდვრის მურაბა
ბეჭდვა |
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფრთხილად შემოვაცალოთ გარეთა კანი, თითოეული გავჭრათ შუაზე და დავაწყოთ საცერზე, რომ წვენი გამოუვიდეს. მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. ჩავყაროთ შიგ პამიდვრები, არომატისათვის ჩავაყოლოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
პამიდორი - 2 კილოგრამი
შაქარი - 2,5 კილოგრამი
წყალი - 10 ჩაის ჭიქა
ლიმონი - 1-2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი
ღვიძლი ჩამოვთალოთ დანით. ხახვი და ო...
6 კვერცხის გულითა და ჭიქანახევარი შ...
საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...
პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...
ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ...
გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...