კატალოგი
მწვანე პამიდვრის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფრთხილად შემოვაცალოთ გარეთა კანი, თითოეული გავჭრათ შუაზე და დავაწყოთ საცერზე, რომ წვენი გამოუვიდეს. მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. ჩავყაროთ შიგ პამიდვრები, არომატისათვის ჩავაყოლოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
პამიდორი - 2 კილოგრამი
შაქარი - 2,5 კილოგრამი
წყალი - 10 ჩაის ჭიქა
ლიმონი - 1-2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...

ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...

დავჭრათ ხორცი კუბიკებად (3x3 სმ), ჩ...

ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

ხახვი დავჭრათ 1 სმ სიგრძის ნაჭრებად...

კარაქი გავაცხელოთ და შევწვათ მასში ...