კატალოგი
მწვანე პამიდვრის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფრთხილად შემოვაცალოთ გარეთა კანი, თითოეული გავჭრათ შუაზე და დავაწყოთ საცერზე, რომ წვენი გამოუვიდეს. მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი. ჩავყაროთ შიგ პამიდვრები, არომატისათვის ჩავაყოლოთ თხლად დაჭრილი ლიმონი და მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.
მასალა:
პამიდორი - 2 კილოგრამი
შაქარი - 2,5 კილოგრამი
წყალი - 10 ჩაის ჭიქა
ლიმონი - 1-2 ცალი
პოპულარული რეცეპტი

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...

გარეცხილი, მომზადებული ხილი, კარაქი...

ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი დავ...

პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...