კატალოგი
ყველით გამოტენილი შემწვარი გოჭი
ბეჭდვა |
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან.
კუჭ-ღვიძლი მარილწყალში მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დაჭრილი, უმარილო ახალი ყველი, პიტნა, ტარხუნა, მარილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ამ გამზადებული მასალით გამოვუტენოთ გოჭს მუცლის ღრუ, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ ღუმელში ან შამფურზე.
პოპულარული რეცეპტი
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
ორაგული გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუ...
6 ცალი კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ; თა...
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გ...
ხორცი დავჭრათ კვერცხის ზომის ნაჭრებ...
დამბალ ღომის დავასხათ ½ ლიტრი წყალი...