კატალოგი
ყველით გამოტენილი შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან.
კუჭ-ღვიძლი მარილწყალში მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დაჭრილი, უმარილო ახალი ყველი, პიტნა, ტარხუნა, მარილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ამ გამზადებული მასალით გამოვუტენოთ გოჭს მუცლის ღრუ, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ ღუმელში ან შამფურზე.
პოპულარული რეცეპტი

ნედლი თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ...

შებოლილი თევზი დავყოთ ნაწილებად და ...

ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...

მსუქანი ქათამი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...