კატალოგი
ყველით გამოტენილი შემწვარი გოჭი
| ბეჭდვა |
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან.
კუჭ-ღვიძლი მარილწყალში მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დაჭრილი, უმარილო ახალი ყველი, პიტნა, ტარხუნა, მარილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ამ გამზადებული მასალით გამოვუტენოთ გოჭს მუცლის ღრუ, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ ღუმელში ან შამფურზე.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

პამიდორი გავრეცხოთ და კარგად გავაშრ...

ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...

გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...


