კატალოგი
ყველით გამოტენილი შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან.
კუჭ-ღვიძლი მარილწყალში მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დაჭრილი, უმარილო ახალი ყველი, პიტნა, ტარხუნა, მარილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ამ გამზადებული მასალით გამოვუტენოთ გოჭს მუცლის ღრუ, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ ღუმელში ან შამფურზე.
პოპულარული რეცეპტი

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...

გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...

მაკარონი ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობა...