კატალოგი
ყველით გამოტენილი შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან.
კუჭ-ღვიძლი მარილწყალში მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დაჭრილი, უმარილო ახალი ყველი, პიტნა, ტარხუნა, მარილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ამ გამზადებული მასალით გამოვუტენოთ გოჭს მუცლის ღრუ, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ ღუმელში ან შამფურზე.
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავკეპოთ და მოვშუშოთ ...

თეთრი, საღი ნიგოზის ლებანი გავჭრათ ...

ხორცი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად ...

3 კვერცხის გული გავთქვიფოთ და შევურ...

სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...