კატალოგი
თავისივე შიგნეულით გამოტენილი შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, ნაწლავები, გადავაბრუნოთ და დიდხანს ვრეცხოთ ჩამდინარე წყალზე. მერე გავრეცხოთ სიმინდის ფქვილითა და წყლით, შემდეგ სუფრის მარილით და ბოლოს ისევ მარტო წყლით. ნაწლავები დავჭრათ შიგნეულთან ერთად და მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი, პილპილი, დანაყილი ქინძი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. გასუფთავებულ გოჭს წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული მასალა, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ.
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

4 კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ, დავუმატო...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...

გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წეს...