კატალოგი
თავისივე შიგნეულით გამოტენილი შემწვარი გოჭი
ბეჭდვა |
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, ნაწლავები, გადავაბრუნოთ და დიდხანს ვრეცხოთ ჩამდინარე წყალზე. მერე გავრეცხოთ სიმინდის ფქვილითა და წყლით, შემდეგ სუფრის მარილით და ბოლოს ისევ მარტო წყლით. ნაწლავები დავჭრათ შიგნეულთან ერთად და მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი, პილპილი, დანაყილი ქინძი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. გასუფთავებულ გოჭს წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული მასალა, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვ...
მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, დავამატ...
წვიმა, ლუდი და ცხვრის გულ-მკერდი...
2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...
ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...
მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...