კატალოგი
თავისივე შიგნეულით გამოტენილი შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, ნაწლავები, გადავაბრუნოთ და დიდხანს ვრეცხოთ ჩამდინარე წყალზე. მერე გავრეცხოთ სიმინდის ფქვილითა და წყლით, შემდეგ სუფრის მარილით და ბოლოს ისევ მარტო წყლით. ნაწლავები დავჭრათ შიგნეულთან ერთად და მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი, პილპილი, დანაყილი ქინძი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. გასუფთავებულ გოჭს წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან. მუცლის ღრუში მოვათავსოთ გამზადებული მასალა, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ.
პოპულარული რეცეპტი

3 ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ ერთ ჩაის ...

ღორის თავ-ფეხი გავასუფთავოთ, რაც შე...

კვერცხი ვხარშოთ ხახვის ჩენჩოსთან ერ...

გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...

შვრიის ჩავყაროთ მარილიან წყალში, წა...

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...