კატალოგი
შილაფლავი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ. მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, მარილი და ხშირად მოვურიოთ, რომ ძირი არ მიეწვას. როცა ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება, ჩავაყაროთ დანაყილი პილპილი.
სუფრაზე მიტანისას ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2 თავი
ბრინჯი - 2 ჭიქა
ოხრახუში - 4 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ლობიო და ღორის ბარკალი წვრილად დავჭ...
ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...
ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, რ...
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...
მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...