კატალოგი
შილაფლავი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ. მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, მარილი და ხშირად მოვურიოთ, რომ ძირი არ მიეწვას. როცა ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება, ჩავაყაროთ დანაყილი პილპილი.
სუფრაზე მიტანისას ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2 თავი
ბრინჯი - 2 ჭიქა
ოხრახუში - 4 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

ხორცს დავასხათ მცირე რაოდენობის წყა...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...