კატალოგი
შილაფლავი (მეორენაირად)
| ბეჭდვა |
ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ. მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ ბრინჯი, დაჭრილი ხახვი, მარილი და ხშირად მოვურიოთ, რომ ძირი არ მიეწვას. როცა ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება, ჩავაყაროთ დანაყილი პილპილი.
სუფრაზე მიტანისას ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.
მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2 თავი
ბრინჯი - 2 ჭიქა
ოხრახუში - 4 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...

ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრი...

ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...

კვერცხის გულები გავთქვიფოთ შაქრის ფ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...


