კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა
ბეჭდვა |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
3 ცალი კვერცხის გული კარგად გავთქვი...
მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...
ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...
3 ჭიქა წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. გას...
ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...
8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...