კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა
| ბეჭდვა |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...

ვიჩინა წვრილად დავჭრათ, კვერცხები ა...

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

მწყემსის სამყოფელში...

ღომი კარგად გავრეცხოთ. ქვაბში გავაც...


