კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

რაზე ოცნებობს ბეღურა......

ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი დავ...

გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის ...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში და ...

ყველი და გაფცქვნილი და გულგამოცლილი...