კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მს...

ხორცს დავასხათ ცხელი წყალი, დავუმატ...

ავურიოთ ერთმანეთში შვრიის, ფქვილი, ...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

ღომი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ...