კატალოგი
მოხარშული ხიზილალა
ბეჭდვა |
ხიზილალას დავუმატოთ დაფშვნილი თეთრი პურის გული, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ძალიან კარგად დაიფაროს და ხელით ამოვჭყლიტოთ. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ 10-12 წუთი.
მასალა:
ხიზილალა - 200 გრამი
თეთრი პურის გული (დაფშვნილი) - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...
სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...
2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...
გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...
გემოს სამყაროში...