კატალოგი
არჯაკელის სუპი
| ბეჭდვა |
გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან ქვაბში. ხახვი დავკეპოთ, მოვშუშოთ ერბოში და მოვათავსოთ აღნიშნულ წვენში. შევაზავოთ კარგად დანაყილი ნიგვზით, მარილით, ქინძით. როცა სუპი მზად იქნება, ცეცხლიდან გადმოვდგათ და თანდათანობით ვურიოთ შიგ კარგად გათქვეფილი კვერცხი.
მასალა:
არჯაკელი (დაურჩეველი) - 500 გრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 3 სუფრის კოვზი
ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა
კვერცხი - 2 ცალი
წყალი - 8 ჩაის ჭიქა
ქინძი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კარგად გასუფთავებული, თბილ წყალში გ...

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ კარ...

ვაშლი და ფორთოხალი და გავთალოთ, მოვ...

ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...

გამოვარჩიოთ კატლეტებისათვის საჭირო ...

ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...


