კატალოგი
ესპანეთი და პორტუგალია

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მცოდნეები თვლიან, რომ ესპანური სამზარეულოსათვის დამახასიათებელია სწორედ ყველაფრის ერთმანეთთან შერევა.
ესპანეთი - კონტრასტების ქვეყანაა, აქ ყველაფერი ურთიერთსაპირისპიროა: მაღალმთიანი ადგილები და მზიანი მწვანე სანაპიროები, გოთიკური კოსტა ბრავა და მავრიტანული ტრადიციები, რევოლუციური XX ასწლეული და ხელუხლებელი შუასაუკუნეები.
რაც შეეხება ეროვნულ ესპანურ კერძებს, ისინი უმჯობესია ასე წარმოვიდგინოთ: "ყველაფერი ერთად, ერთ ქოთანში."
კატალონიელები სუპის ჯამს ხუმრობით აკვარიუმს უეოდებენ. ესპანურ სუპში უნდა ცურავდნენ თვზები და ზღვის სხვა ბინადრები, ამის გარდა კი ძროხის ხორცის კატლეტები და ესტრემადურგული ძეხვები.
პოპულარული რეცეპტი

8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...

დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავ...

მთელი ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ-მრგვალ ნაჭ...

პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავ...

მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...