კატალოგი
ესპანეთი და პორტუგალია
| ბეჭდვა |
მცოდნეები თვლიან, რომ ესპანური სამზარეულოსათვის დამახასიათებელია სწორედ ყველაფრის ერთმანეთთან შერევა.
ესპანეთი - კონტრასტების ქვეყანაა, აქ ყველაფერი ურთიერთსაპირისპიროა: მაღალმთიანი ადგილები და მზიანი მწვანე სანაპიროები, გოთიკური კოსტა ბრავა და მავრიტანული ტრადიციები, რევოლუციური XX ასწლეული და ხელუხლებელი შუასაუკუნეები.
რაც შეეხება ეროვნულ ესპანურ კერძებს, ისინი უმჯობესია ასე წარმოვიდგინოთ: "ყველაფერი ერთად, ერთ ქოთანში."
კატალონიელები სუპის ჯამს ხუმრობით აკვარიუმს უეოდებენ. ესპანურ სუპში უნდა ცურავდნენ თვზები და ზღვის სხვა ბინადრები, ამის გარდა კი ძროხის ხორცის კატლეტები და ესტრემადურგული ძეხვები.
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ გათეთრებამ...

იოგურტი ავთქვიფოთ რძესთან ან არაჟან...

ყველაფერი სუპით - ”პანადელი”იწყება...

ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...

ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...


