კატალოგი
შემწვარი გოჭი სატენით იმერულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, კარგად გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეში, როცა მოიხარშება, ამოვიღოთ, დავჭრათ ძალიან წვრილად, დავაყაროთ მარილი, შავი პილპილი; მოვხრაკოთ ერბოში. ცალკე მოვხარშოთ მარილწყალში ბრინჯი და შევურიოთ მოხრაკულ შიგნეულს. შევაზავოთ მწვანილით (ოხრახუში, ქინძი, კამა) ყვითელი ყვავილით, მოვათავსოთ გოჭის მუცლის ღრუში, გავკეროთ და წამოვაგოთ შამფურზე. თავი და ფეხები დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნაკვერჩხალზე.
პოპულარული რეცეპტი

ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...

ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...

ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ცხ...

ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...