კატალოგი
შემწვარი გოჭი სატენით იმერულად
![](/uploads_script/products/g9ni3zdfgzry37a.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, კარგად გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეში, როცა მოიხარშება, ამოვიღოთ, დავჭრათ ძალიან წვრილად, დავაყაროთ მარილი, შავი პილპილი; მოვხრაკოთ ერბოში. ცალკე მოვხარშოთ მარილწყალში ბრინჯი და შევურიოთ მოხრაკულ შიგნეულს. შევაზავოთ მწვანილით (ოხრახუში, ქინძი, კამა) ყვითელი ყვავილით, მოვათავსოთ გოჭის მუცლის ღრუში, გავკეროთ და წამოვაგოთ შამფურზე. თავი და ფეხები დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნაკვერჩხალზე.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/l1yanae4b8p4ejh.jpg)
ბროწეულიდან გამოვწუროთ წვენი, დავუმ...
![](uploads_script/products/9kfjlw2gxknembk.jpeg)
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...
![](uploads_script/products/6km62ynujhbuk7i.jpeg)
სიმინდის სახამებლისა და რძისაგან მო...
![](uploads_script/products/gwf5a02vdz9x6gd.jpeg)
ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...
![](uploads_script/products/50l22r88t6h2em9.jpeg)
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწო...
![](uploads_script/products/m1mvzvgisyn4y6f.jpg)
დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...