კატალოგი
ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილებულ წყალში და ვხარშოთ მზადყოფნამდე. დაჭრილი ბოსტნეული და ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ ბულიონიდან მოხდილ ცხიმში...
ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ წყალში, გამოვაცალოთ შიგნეულობა და მოვაცილოთ კანი; წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ არაჟანი, მცენარეული ზეთი...
ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთავოთ, გავთალოთ და უმი გავხეხოთ სახეხზე, დანარჩენი კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, შემდეგ გავაცალოთ კანი...
ფქვილის, კარაქის, კვერცხისა და მარილისაგან მოვამზადოთ ცომი, რომელიც უნდა დავდგათ სიცივეში და გავაჩეროთ 1 საათი.ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ ცოტა მარილი და პილპილი, არაჟანი, გავაკეთოთ ბიფშტექსის ფორმის ნაჭრები. თითოეული ნაჭრის შუაში...
დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაოდენობის შაქართან ერთად. ფქვილის, კვერცხისა და მარგარინისაგან მოვზილოთ საკმაოდ სქელი ცომი. გავაჩეროთ...
250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და გავხსნათ მასში დროჟი. გახსნილი დროჟი შევურიოთ ფქვილს, მოვზილოთ ცომი და დავდგათ თბილ ადგილას. როდესაც ცომი...
პოპულარული რეცეპტი
წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...
შევბრაწოთ თეთრი პურის ნაჭრები, წავუ...
ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...
ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...
მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...