კატალოგი
ღვინის სოუსი
ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად. მსუქა...
ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...
კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამ...
მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავა...
გემოს სამყაროში...
სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...