კატალოგი
ღვინის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ნიორი დავნაყ...

ფქვილი, მარილი და გამაფხვიერებელი ც...

კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრება...

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

გარეცხილი, წვრილ ზოლებად დაჭრილი კო...