კატალოგი
ღვინის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...

წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...

½ ლიტრ წყალში გავხსნათ ღვინის ძმარი...

ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...

ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...

კარაქი გავაცხელოთ და შევწვათ მასში ...