კატალოგი
ღვინის სოუსი
| ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით წყ...

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...

ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

ხახვი, წიწაკის ღერები და ნიორი წვრი...

ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...


