კატალოგი
ღვინის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...

უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...

კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ ...

კობრს გავაცალოთ ქაცვი, გავრეცხოთ, დ...