კატალოგი
ღვინის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

ნელ ცეცხლზე გავადნოთ კარაქი და შაქა...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...

5 მთლიანი კვერცხი ერთ ჩაის ჭიქა შაქ...

გაცრილი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილ...

მურაბის ტაშტში ჩავყაროთ შაქარი, დავ...

პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავ...