კატალოგი
ღვინის სოუსი
ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათქვეფელათი ემალის ჭურჭელში, მოვათავსოთ ნელ ცეცხლზე და ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ არ შესქელდება. სოუსის წამოდუღება არ შეიძლება.
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
30 გრამი შაქარი
ცოტა მარილი
ლიმონის ცედრა დანის პირზე
½ ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...
ფქვილის, კვერცხის და მცირე რაოდენობ...
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვ...
4 ცალი კვერცხის ცილა დიდხანს ვთქვიფ...
რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...