კატალოგი
ლანგუსტის ”კლიოცკები”
![](/uploads_script/products/fghioo8hmlon3rw.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში, დავამატოთ ვიჩინა, შემდეგ ფქვილი და ფრთხილად დავასხათ რძე, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. ლანგუსტის ხორცი წვრილად დავჭრათ და მოვათავსოთ ქვაბში - ყველაფერი ვშუშოთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე, დავამატოთ მარილი, მუსკატის კაკალი და პილპილი. შემდეგ ვაცალოთ ხორცს შეგრილება, გავაკეთოთ პატარა ზომის ბურთულები, ამოვავლოთ კვერცხში, საფანელში და შევბრაწოთ მდუღარე ზეთში ხრაშუნა ქერქის გაჩენამდე.
მასალა:
250 გრამი ლანგუსტი ან ქათმის ხორცი
5-6 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
5 არასრული სუფრის კოვზი ფქვილი
1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი
¼ ლიტრი რძე
პილპილი, მარილი
მუსკატის კაკალი
50 გრამი ვიჩინა
2 ცალი კვერცხი
საფანელი
"კლიოცკების" სესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/1uie8bcx6pztdxi.jpeg)
ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...
![](uploads_script/products/oj463m105awl2ks.jpeg)
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...
![](uploads_script/products/ebcrs2ssd6qo7o6.jpg)
თითოეული დიასახლისი თავისებურად აწყ...
![](uploads_script/products/6qilvc6foi7f197.jpeg)
შვრიის ჩავყაროთ მარილიან წყალში, წა...
![](uploads_script/products/x60girtqqkl3j2k.jpeg)
ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ,...
![](uploads_script/products/gobaozv0ehedy1m.jpeg)
ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ, გადა...