კატალოგი
შემწვარი ღორის ხორცი მჟავე კომბოსტოსთან ერთად
ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვათ მსხვილად დაჭრილ ხახვთან ერთად, დავამატოთ ცოტა წყალი, დავახუროთ თავსახური და ვშუშოთ მზადყოფნამდე. შემდეგ დავამატოთ ზირა, როზმარინის ფოთლები და ნაღები. მჟავე კომბოსტო მოვშუშოთ ტომატ-პასტასთან, პრიტამინთან და შაქართან ერთად, ვშუშოთ მანამდე, სანამ არ დარბილდება. ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, დავალაგოთ კომბოსტოზე. კერძი სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილთან ერთად და ცალკე მივიტანოთ სოუსი. მასალა: 500 გრამი ღორის ხორცი 2-3 თავი ხახვი ცოტა წვრილად დაჭრილი ზირა 3-4 ცალი როზმარინის ფოთოლი 1-2 სუფრის კოვზი ნაღები 750 გრამი მჟავე კომბოსტო 2-3 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა 1 სუფრის კოვზი პრიტამინი 1 სუფრის კოვზი ზეთი 1 ჩაის კოვზი შაქარი, მარილი