კატალოგი
შემწვარი ღორის ხორცი მჟავე კომბოსტოსთან ერთად
![](/uploads_script/products/1or6mjhdbzsf95y.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვათ მსხვილად დაჭრილ ხახვთან ერთად, დავამატოთ ცოტა წყალი, დავახუროთ თავსახური და ვშუშოთ მზადყოფნამდე. შემდეგ დავამატოთ ზირა, როზმარინის ფოთლები და ნაღები. მჟავე კომბოსტო მოვშუშოთ ტომატ-პასტასთან, პრიტამინთან და შაქართან ერთად, ვშუშოთ მანამდე, სანამ არ დარბილდება. ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, დავალაგოთ კომბოსტოზე. კერძი სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილთან ერთად და ცალკე მივიტანოთ სოუსი.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
2-3 თავი ხახვი
ცოტა წვრილად დაჭრილი ზირა
3-4 ცალი როზმარინის ფოთოლი
1-2 სუფრის კოვზი ნაღები
750 გრამი მჟავე კომბოსტო
2-3 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
1 სუფრის კოვზი პრიტამინი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
1 ჩაის კოვზი შაქარი, მარილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/zzuegiijqg729dz.jpg)
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...
![](uploads_script/products/4ogfwc2504pnjvm.jpg)
სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...
![](uploads_script/products/hlxx0go2zvk4sok.jpeg)
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
![](uploads_script/products/p5kv9nod8nkvbxk.jpeg)
ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...
![](uploads_script/products/m1mvzvgisyn4y6f.jpg)
დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...
![](uploads_script/products/023ctg1pp4rwf1g.jpeg)
ჭიქაში ჩავასხათ წყალი, თანდათან ჩავ...