კატალოგი
შემწვარი ღორის ხორცი მჟავე კომბოსტოსთან ერთად
ბეჭდვა |
ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვათ მსხვილად დაჭრილ ხახვთან ერთად, დავამატოთ ცოტა წყალი, დავახუროთ თავსახური და ვშუშოთ მზადყოფნამდე. შემდეგ დავამატოთ ზირა, როზმარინის ფოთლები და ნაღები. მჟავე კომბოსტო მოვშუშოთ ტომატ-პასტასთან, პრიტამინთან და შაქართან ერთად, ვშუშოთ მანამდე, სანამ არ დარბილდება. ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, დავალაგოთ კომბოსტოზე. კერძი სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილთან ერთად და ცალკე მივიტანოთ სოუსი.
მასალა:
500 გრამი ღორის ხორცი
2-3 თავი ხახვი
ცოტა წვრილად დაჭრილი ზირა
3-4 ცალი როზმარინის ფოთოლი
1-2 სუფრის კოვზი ნაღები
750 გრამი მჟავე კომბოსტო
2-3 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
1 სუფრის კოვზი პრიტამინი
1 სუფრის კოვზი ზეთი
1 ჩაის კოვზი შაქარი, მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...
თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...
ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...