კატალოგი
”ჭრელი” სალათა
ბეჭდვა |
ყველი და გაფცქვნილი და გულგამოცლილი ვაშლები დავჭრათ მცირე ზომის ნაჭრებად. საღი შამპინიონები მოვშუშოთ და დავჭრათ შუაზე, მსხვილები - რამდენიმე ნაწილად. გულგამოცლილი წიწაკა დავჭრათ რგოლებად და შევურიოთ მანდარინის ან დაჭრილი ფორთოხლის ნაჭრებს. იოგურტის, თაფლის, ლიმნის წვენისა და ცედრისაგან მოვამზადოთ სოუსი და მოვასხათ სალათას. ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში.
მასალა:
200 გრამი ყველი
100 გრამი შამპინიონი
2 ღერი ტკბილი წიწაკა
2 ცალი ვაშლი
1 ცალი ფორთოხალი ან 2 ცალი მანდარინი
სოუსისათვის:
3 არასავსე ჩაის კოვზი თაფლი
1 ბოთლი იოგურტი
1 არასავსე ჩაის კოვზი მდოგვი
2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი
ფორთოხლის ცედრა
პოპულარული რეცეპტი
ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...
ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...
ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...
მწვანილი ვხარშოთ ბულიონში მზადყოფნა...
კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...