კატალოგი
”ჭრელი” სალათა
ყველი და გაფცქვნილი და გულგამოცლილი ვაშლები დავჭრათ მცირე ზომის ნაჭრებად. საღი შამპინიონები მოვშუშოთ და დავჭრათ შუაზე, მსხვილები - რამდენიმე ნაწილად. გულგამოცლილი წიწაკა დავჭრათ რგოლებად და შევურიოთ მანდარინის ან დაჭრილი ფორთოხლის ნაჭრებს. იოგურტის, თაფლის, ლიმნის წვენისა და ცედრისაგან მოვამზადოთ სოუსი და მოვასხათ სალათას. ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. მასალა: 200 გრამი ყველი 100 გრამი შამპინიონი 2 ღერი ტკბილი წიწაკა 2 ცალი ვაშლი 1 ცალი ფორთოხალი ან 2 ცალი მანდარინი სოუსისათვის: 3 არასავსე ჩაის კოვზი თაფლი 1 ბოთლი იოგურტი 1 არასავსე ჩაის კოვზი მდოგვი 2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი ფორთოხლის ცედრა