კატალოგი
გველთევზის სუპი
გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5 სმ სიგრძის ნაჭრებად. წვრილად დაჭრილი ხახვი და დასრესილი ნიორი, ასევე რგოლებად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა ვშუშოთ მცენარეულ ზეთში. დავამატოთ ტომატ-პასტა, ღვინო და მწვანილი. სუპში ჩავდოთ ნაჭრებად დაჭრილი გველთევზა, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და ვადუღოთ 30 წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე. სუფრაზე მიტანის წინ სუპიდან ამოვიღოთ მწვანილის კონა. მასალა: 2-3 პორციაზე 500 გრამი გველთევზა 1 თავი ხახვი 1 კბილი ნიორი 2 ღერი ტკბილი წიწაკა 1/3 ჭიქა მცენარეული ზეთი 2 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა ¼ ლიტრი თეთრი ღვინო ¼ ლიტრი წყალი თითო კონა კამა და ოხრახუში (ერთად შეკრული) 1 ჩაის კოვზი მარილი პილპილი