კატალოგი
გველთევზის სუპი
![](/uploads_script/products/i2lrpk11vgccryb.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გველთევზა გავასუფთავოთ და დავჭრათ 5 სმ სიგრძის ნაჭრებად. წვრილად დაჭრილი ხახვი და დასრესილი ნიორი, ასევე რგოლებად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა ვშუშოთ მცენარეულ ზეთში. დავამატოთ ტომატ-პასტა, ღვინო და მწვანილი. სუპში ჩავდოთ ნაჭრებად დაჭრილი გველთევზა, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და ვადუღოთ 30 წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე. სუფრაზე მიტანის წინ სუპიდან ამოვიღოთ მწვანილის კონა.
მასალა:
2-3 პორციაზე
500 გრამი გველთევზა
1 თავი ხახვი
1 კბილი ნიორი
2 ღერი ტკბილი წიწაკა
1/3 ჭიქა მცენარეული ზეთი
2 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა
¼ ლიტრი თეთრი ღვინო
¼ ლიტრი წყალი
თითო კონა კამა და ოხრახუში (ერთად შეკრული)
1 ჩაის კოვზი მარილი
პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/487gk2ukh31g3r8.jpeg)
სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...
![](uploads_script/products/weg45dgkhpjm9j6.jpeg)
ვარდკაჭაჭა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ,...
![](uploads_script/products/r5ouhqtrjb0psij.jpeg)
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...
![](uploads_script/products/mm4uacj7a9lbqwv.jpeg)
ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...
![](uploads_script/products/5cbuiu33o688hxj.jpg)
ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...
![](uploads_script/products/x1dgcg5v6y3beuq.jpeg)
კარაქში დარბილებამდე მოვხრაკოთ ხახვ...