კატალოგი
ბიფშტექსი მექსიკურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევბრაწოთ კარგად გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში ისე, რომ ხორცი შიგნიდან ღია ვარდისფერი დარჩეს. შემდეგ ბიფშტექსები გადმოვიღოთ ტაფიდან, ტაფაზე დავაწყოთ დაჭრილი ხახვი და გარეცხილი და თესლგამოცლილი ტკბილი წიწაკის ღერები. ვშუშოთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავამატოთ ოთხ ნაწილად დაჭრილი პამიდვრები. ბოსტნეული მსუბუქად მოვშუშოთ, მოვათავსოთ მასა ბიფშტექსებზე და მაშინვე მივიტანოთ სუფრაზე. სუფრაზე ასევე მივიტანოთ თეთრი პური, კარტოფილის პიურე ან მწვანე სალათა.
მასალა:
4 ცალი ბიფშტექსი
1 კბილი ნიორი
პილპილი
მარილი
3 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 დიდი თავი ხახვი
4 ღერი ტკბილი წიწაკა
4 ცალი პამიდორი
პოპულარული რეცეპტი

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გამოვ...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ...