კატალოგი
ჭერმის მურაბა
![](/uploads_script/products/72swswgvbgct1wm.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/w05qcwd8m4oak28.jpeg)
მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...
![](uploads_script/products/iai1ryk0ikzmpwx.jpeg)
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გ...
![](uploads_script/products/sd43unqhn47b1jx.jpeg)
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...
![](uploads_script/products/d6r87gcsv2gpdkw.jpeg)
ვაშლი და კარტოფილი გავთალოთ და დავჭ...
![](uploads_script/products/r87a68yqfz6jtky.jpeg)
კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...
![](uploads_script/products/c2i1qajei12ip54.jpeg)
კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...