კატალოგი
ჭერმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

სტაფილო, ხახვი, ოხრახუშის ძირი გავა...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...

სტუმართმოყვარე ყაზახები...

პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...

ნიგოზი დავნაყოთ, გამოვხადოთ ზეთი, ჩ...