კატალოგი
ჭერმის მურაბა
ბეჭდვა |
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილი ჩხირით; მოვხარშოთ სიროფი, დავასხათ ჭერამს და ასე გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს ჭერამი ამოვიღოთ სიროფიდან, სიროფი ვადუღოთ ნახევარი საათი, ჩავყაროთ ჭერამი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ვაშლი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1,5 კილოგრამი
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
დროჟი გავხსნათ თბილ რძეში მცირე რაო...
მუხუდო გავარჩიოთ, გავავლოთ ცივ წყალ...
წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...
დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამა...
ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად...
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...