კატალოგი
ერბო-კვერცხი მურაბით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები კარგად ავთქვიფოთ; ცალკე ავთქვიფოთ ცილები და ფრთხილად ერთმანეთს შევურიოთ. დიდ ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და დავასხათ მომზადებული მასალა. როცა ერბოკვერცხი კარგად შეიწვება, გადმოვაბრუნოთ, ოღონდ მეორე მხარეს ბოლომდე ნუ შევწვავთ. გადმოვიღოთ შესაფერ ჭურჭელზე, გავჭრათ ორ ნახევარწრედ, ერთს წავუსვათ მურაბა (სასურველია მაყვლის მურაბა), მეორე ნაჭერი კი ზემოდან დავაფაროთ.
მასალა:
კვერცხი - 10 ცალი
კარაქი - 1 სუფრის კოვზი
მურაბა - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

თევზი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და გავ...

კარტოფილის ფქვილი გავხსნათ ½ ჭიქა ც...

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...

საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...

3 ცალი კვერცხის გული კარგად გავთქვი...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...