კატალოგი
წითელი ლობიო ერბო კვერცხით
ბეჭდვა |
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ.
ტაფაზე დავასხათ ერბო, დავაყაროთ ზედ დაჭრილი ხახვი და მოვხრაკოთ. მივუმატოთ მოხარშული ლობიო, ერბო და განვაგრძოთ მოშუშვა. მოხრაკულ ლობოს ზემოდან გადავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი და ალაგ ალაგ ჩავჩხვლიტოთ, რომ კვერცხმა შიგნითაც გაუაროს.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 150-200 გრამი
კვერცხი - 3-4 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...
კომბოსტოს ფოთლები კარგად გავრეცხოთ,...
ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...
გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის ...
ერთი ლიმონის გახეხილი ქერქი, წყალი ...
ნეკერჩხალი და კენკრა...