კატალოგი
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, გავრეცხოთ და ჩავდოთ თიხის, მინანქრის ან ფაიფურის ჭურჭელში. დავაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი, დავასხათ ძმარი, დავახუროთ სახურავი და შევინახოთ რამოდენიმე საათით (შეიძლება ერთი დღე და ღამეც). შემდეგ ამოვიღოთ, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. ბასთურმა შეიძლება უძმროდაც მომზადდეს.
პოპულარული რეცეპტი

ამერიკა გვაოცებს...

გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

ხორცი დავჭრათ საკმაოდ თხელ ნაჭრებად...

კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...

შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...