კატალოგი
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის ბასთურმა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, გავრეცხოთ და ჩავდოთ თიხის, მინანქრის ან ფაიფურის ჭურჭელში. დავაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი, დავასხათ ძმარი, დავახუროთ სახურავი და შევინახოთ რამოდენიმე საათით (შეიძლება ერთი დღე და ღამეც). შემდეგ ამოვიღოთ, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. ბასთურმა შეიძლება უძმროდაც მომზადდეს.
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი სალა და ვიჩინა შევწ...

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...

ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავ...

1 ½ ლიტრ წყალში ჩავყაროთ მარილი და ...

ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...