კატალოგი
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის ბასთურმა
![](/uploads_script/products/342hm2pm6j37l6d.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცხვრის, ძროხის ან ღორის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, გავრეცხოთ და ჩავდოთ თიხის, მინანქრის ან ფაიფურის ჭურჭელში. დავაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი, დავასხათ ძმარი, დავახუროთ სახურავი და შევინახოთ რამოდენიმე საათით (შეიძლება ერთი დღე და ღამეც). შემდეგ ამოვიღოთ, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. ბასთურმა შეიძლება უძმროდაც მომზადდეს.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/1cg2zywgo6suxjc.jpg)
ცივ წყალში დავალბოთ გამხმარი ღოლო, ...
![](uploads_script/products/3c9rfkhqlyfbk28.jpeg)
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...
![](uploads_script/products/q2dgfgrnzx5rr0w.jpg)
გასუფთავებული, გარეცხილი და ნაჭრება...
![](uploads_script/products/okkh8qqwrm0km16.jpeg)
ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...
![](uploads_script/products/hkoaiyuf3masx1o.jpg)
ხახვი და დასრესილი ნიორი შევბრაწოთ,...
![](uploads_script/products/z765hmsp1s3v16b.jpg)
ხახვი გავასუფთავოთ, დავალაგოთ ტაფაზ...