კატალოგი
თევზის ბუღლამა
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი და ნაჭრებად დაჭრილი თევზი (თართი, ზუთხი, თორუჯი) ერთ ფენად მოვათავსოთ ქვაბში, მოვასხათ ზეთი, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
თევზი - 1 კილოგრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 4-5 თავი
ქინძი - 5-6 ძირი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ზეთი - 1 ჩაის ჭიქა
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...
2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...
წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...
ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...
გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ხახვი...
ყვავილები გავრეცხოთ, შევურიოთ შაქარ...