კატალოგი
პურის ხარშო
![](/uploads_script/products/eekcxpozlfgd5ho.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ მარილი, ერბო, დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ჩავშუშოთ.
ერთი თონის პური პატარ-პატარა ნაჭრებად დავჭრათ, მოშუშულ ხახვში მოვათავსოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი კარგად დაიფაროს. როცა პური მოიხარშება, დავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ. წამოდუღების შემდეგ კერძი მზად იქნება.
მასალა:
თონის პური - 1 კილოგრამი
ერბო - 100 გრამი
ხახვი - 200 გრამი
კვერცხი - 2-3 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/esi5rfvwtjcvvqs.jpeg)
გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ ...
![](uploads_script/products/f9xgf6tj2825i3s.jpeg)
მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...
![](uploads_script/products/rk04olv0o2muqcf.jpeg)
ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...
![](uploads_script/products/dhjbsd2dgzjw9w0.jpeg)
6 კვერცხის გულითა და ჭიქანახევარი შ...
![](uploads_script/products/gv37qyle8fw0guo.jpg)
ლოქო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით და...
![](uploads_script/products/d4tzdzru3os4ka2.jpeg)
ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...