კატალოგი
პურის ხარშო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ მარილი, ერბო, დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ჩავშუშოთ.
ერთი თონის პური პატარ-პატარა ნაჭრებად დავჭრათ, მოშუშულ ხახვში მოვათავსოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი კარგად დაიფაროს. როცა პური მოიხარშება, დავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ. წამოდუღების შემდეგ კერძი მზად იქნება.
მასალა:
თონის პური - 1 კილოგრამი
ერბო - 100 გრამი
ხახვი - 200 გრამი
კვერცხი - 2-3 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

3 ჭიქა წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. გას...

თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგ...

შევარჩიოთ ახალი კომბოსტოს საშუალო ზ...

რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...

გასუფთავებული, გარეცხილი, მარილწასმ...