კატალოგი
პურის ხარშო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ მარილი, ერბო, დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ჩავშუშოთ.
ერთი თონის პური პატარ-პატარა ნაჭრებად დავჭრათ, მოშუშულ ხახვში მოვათავსოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი კარგად დაიფაროს. როცა პური მოიხარშება, დავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ. წამოდუღების შემდეგ კერძი მზად იქნება.
მასალა:
თონის პური - 1 კილოგრამი
ერბო - 100 გრამი
ხახვი - 200 გრამი
კვერცხი - 2-3 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ნახევარი ჩ...

გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...

ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...