კატალოგი
პურის ხარშო
ბეჭდვა |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ მარილი, ერბო, დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ჩავშუშოთ.
ერთი თონის პური პატარ-პატარა ნაჭრებად დავჭრათ, მოშუშულ ხახვში მოვათავსოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი კარგად დაიფაროს. როცა პური მოიხარშება, დავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ. წამოდუღების შემდეგ კერძი მზად იქნება.
მასალა:
თონის პური - 1 კილოგრამი
ერბო - 100 გრამი
ხახვი - 200 გრამი
კვერცხი - 2-3 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გულუხვი და ხელგაშლილი...
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...
თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები...
გასუფთავებული ფაშვი კარგად გავრეცხო...
მოვხარშოთ კარტოფილი კანიანად. ლობიო...