კატალოგი
პურის ხარშო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ მარილი, ერბო, დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ჩავშუშოთ.
ერთი თონის პური პატარ-პატარა ნაჭრებად დავჭრათ, მოშუშულ ხახვში მოვათავსოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ შიგთავსი კარგად დაიფაროს. როცა პური მოიხარშება, დავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ. წამოდუღების შემდეგ კერძი მზად იქნება.
მასალა:
თონის პური - 1 კილოგრამი
ერბო - 100 გრამი
ხახვი - 200 გრამი
კვერცხი - 2-3 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხ...

დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კან...

2 კვერცხისა და 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფ...

მოხარშულ წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...