კატალოგი
ცხვრის ან ბატკნის ხორცის ბოზბაში
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, ისე, რომ ხორცს კარგად მოადგეს და დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, ჩავყაროთ შიგ დაჭრილი ხახვი, დაკეპილი დუმა, დანაყილი ბრინჯი და ვხარშოთ, სანამ ხორცი მზად არ იქნება. გამორთვის წინ დავამატოთ დანაყილი პილპილი, დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და მარილი. მასალა: ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - ერთი კილოგრამი დუმა - 100 გრამი ხახვი - 4-5 თავი დანაყილი ბრინჯი - 2 სუფრის კოვზი ქინძი - 10 ძირი ოხრახუში - 5 ძირი პილპილი, მარილი - გემოვნებით