კატალოგი
მოხარშული კარტოფილი მწვანე სოუსით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრათ და დავასხათ იოგურტი, რომელსაც წინასწარ უნდა შევურიოთ არაჟანი ან მაიონეზი. თითოეულ პორციაზე ავიღოთ 1-2 მოხარშული კვერცხი, გავატაროთ საწურში, შევურიოთ სოუსს და დავამატოთ შაქარი, პილპილი, მარილი და მდოგვი. სუფრაზე მიტანამდე სოუსი სიცივეში უნდა დავდგათ და სუფრაზე მოხარშულ კარტოფილთან ერთად მივიტანოთ.
მწვანე სოუსი, მხოლოდ კვერცხი გარეშე, სუფრაზე ასევე მიაქვთ ხორცთან ერთად.
მასალა:
თითო სუფრის კოვზი მწვანე ხახვი, ოხრახუში, კამა, ტარხუნა
2 ბოთლი იოგურტი
ცოტა მაიონეზი ან არაჟანი
შაქარი, პილპილი
მარილი
მდოგვი გემოვნებით
4-8 ცალი კვერცხი
პოპულარული რეცეპტი

მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...

საშუალო ზომის მწვანე პამიდორი გადავ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...

ხორცი დავჭრათ 4X5 სმ ზომის ნაჭრებად...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...