კატალოგი
მანდელახი - რეინული ორცხობილა
კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ ფქვილი. კარაქი გავადნოთ და ფრთხილად შევურიოთ ცხიმს და მშრალ დროჟს. ცომი კარგად მოვზილოთ, ჩაის კოვზით დავყოთ მცირე ზომის ბურთულებად. ჩავყაროთ მდუღარე ზეთში და ვწვათ. მზა ბურთულებს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა. მასალა: 500 გრამი ფქვილი 4 ცალი კვერცხი 100-150 გრამი კარაქი ან მარგარინი 150 გრამი შაქარი ¼ ჩაის ჭიქა კარდამონი და მიხაკი ½ ლიმონის ცედრა მარილი მშრალი დროჟი შესაწვავად საჭირო ცხიმი