კატალოგი
მანდელახი - რეინული ორცხობილა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ ფქვილი. კარაქი გავადნოთ და ფრთხილად შევურიოთ ცხიმს და მშრალ დროჟს. ცომი კარგად მოვზილოთ, ჩაის კოვზით დავყოთ მცირე ზომის ბურთულებად. ჩავყაროთ მდუღარე ზეთში და ვწვათ. მზა ბურთულებს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
მასალა:
500 გრამი ფქვილი
4 ცალი კვერცხი
100-150 გრამი კარაქი ან მარგარინი
150 გრამი შაქარი
¼ ჩაის ჭიქა კარდამონი და მიხაკი
½ ლიმონის ცედრა
მარილი
მშრალი დროჟი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული თევზი დავჭრათ მცირე ნ...

პურის ბატონი დავჭრათ თითის სისქის ნ...

წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...

ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...

ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...