კატალოგი
კხემა - კერი დაჭრილი ხორცით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბრაწოთ ცხიმში მოყავისფრო ფერის მიღებამდე, დავამატოთ ფხვნილი "კერი", იოგურტი და ვშუშოთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავამატოთ ტომატ-პასტა, ბოლოს დავამატოთ ხორცი და მჟავე რძე, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ.
მასალა:
500 გრამი წვრილად დაჭრილი ძროხის ან ცხვრის ხორცი
1 თავი დიდი ზომის ხახვი
2 კბილი ნიორი
1 სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
მჟავე რძე ან იოგურტი (მაწონი)
მარილი
1-2 სუფრის კოვზი ცხიმი
1-2 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა
პოპულარული რეცეპტი

ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარ...

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

შაქარი ავსრისოთ კარაქთან ერთად, დავ...

ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...

მშრალი ფუნთუშები დავალბოთ წყალში და...