კატალოგი
კხემა - კერი დაჭრილი ხორცით
წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბრაწოთ ცხიმში მოყავისფრო ფერის მიღებამდე, დავამატოთ ფხვნილი "კერი", იოგურტი და ვშუშოთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავამატოთ ტომატ-პასტა, ბოლოს დავამატოთ ხორცი და მჟავე რძე, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ. მასალა: 500 გრამი წვრილად დაჭრილი ძროხის ან ცხვრის ხორცი 1 თავი დიდი ზომის ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები) მჟავე რძე ან იოგურტი (მაწონი) მარილი 1-2 სუფრის კოვზი ცხიმი 1-2 სუფრის კოვზი ტომატ-პასტა