კატალოგი
ქათმის ღვიძლი ინდონეზიურად
| ბეჭდვა |
წიწაკის ღერი დავჭრათ და შევურიოთ წვრილად დაჭრილ ხახვს. ეს მასა მსუბუქად მოვხრაკოთ მცენარეულ ზეთში. ქათმის ღვიძლი წვრილად დავჭრათ და შევწვათ მაღალ ცეცხლზე, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, დავამატოთ ნაღები და სუფრაზე ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1-2 პორციაზე
200 გრამი ქათმის ღვიძლი
2 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1 პატარა ღერი წიწაკა
მცენარეული ზეთი
ცოტა შაქარი
მარილი
3-4 სუფრის კოვზი ნაღები
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი გავცრათ, ავთქვიფოთ კვერცხი, ...

ცხვირს ხორცი დავჭრათ 2 სმ სიგრძის დ...

ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...

ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ...


