კატალოგი
ქათმის ღვიძლი ინდონეზიურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წიწაკის ღერი დავჭრათ და შევურიოთ წვრილად დაჭრილ ხახვს. ეს მასა მსუბუქად მოვხრაკოთ მცენარეულ ზეთში. ქათმის ღვიძლი წვრილად დავჭრათ და შევწვათ მაღალ ცეცხლზე, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, დავამატოთ ნაღები და სუფრაზე ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
1-2 პორციაზე
200 გრამი ქათმის ღვიძლი
2 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1 პატარა ღერი წიწაკა
მცენარეული ზეთი
ცოტა შაქარი
მარილი
3-4 სუფრის კოვზი ნაღები
პოპულარული რეცეპტი

პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...

ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...

კარგად გასუფთავებულ, გარეცხილ ქათამ...

გადარჩეული, გარეცხილი ჭინჭარი მოვხა...

150 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...