კატალოგი
თევზის კვერები იაპონურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შევურიოთ სიმინდის ფქვილი, კვერცხის გული, მცენარეული ზეთი, მწვანილი და დესერტის ღვინო. ცალკე ავთქვიფოთ კვერცხის გული შაქრით და დავასხათ თევზის მასას. გავაკეთოთ თითის სისქის კვერები და შევბრაწოთ ორივე მხრიდან ღია-მოოქროსფრო კანის გაჩენამდე. დავჭრათ სიგრძიზე და გავაფორმოთ მწვანე სალათით.
მასალა:
3 პორციაზე
500 გრამი თევზის ფილე
1 სუფრის კოვზი სიმინდის ფქვილი
სოიოს სოუსი
1 ჩაის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 ცალი კვერცხი
1 სუფრის კოვზი დესერტის ღვინო
შაქარი დანის პირზე
მარილი, პილპილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცს გამოვაცალოთ ძვალი და რბილობი ...

ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...

ერთმანეთს შევურიოთ 3 პორცია რომი და...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...