კატალოგი
იუი პაო - მოშუშული ”კლიოცკები” შიგთავსით
მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელოთ. გადავაფაროთ სველი ხელსახოცი, ზემოდან დავადოთ გადაბრუნებული თეფში და ცომი 2 საათი გავაჩეროთ ოთხის ტემპერატურაზე. შემდეგ კიდევ ერთხელ მოვზილოთ და გავაბრტყელოთ ფქვილმოყრილ დაფაზე 5 სმ დიამეტრის ფირფიტად. დავჭრათ 4 სმ სიგრძის ნაჭრებად და თითოეული ნაჭერი გავაბრტყელოთ 8 სმ დიამეტრის მქონე წრეებად. თითოეულ წრეზე დავდოთ შიგთავსი და გავაკეთოთ "კლიოცკები". ტაფაზე დავასხათ ცოტა წყალი, შემდეგ გადავჭიმოთ მასზე ტილოს ხელსახოცი და მოვათავსოთ ზედ "კლიოცკები" ერთმანეთისაგან 1 სმ დაშორებით. ზემოდან დავახურათ თავსახური და ორთქლზე 20 წუთის განმავლობაში ვშუშოთ. მასალა 2-3 პორციაზე ცომისათვის 1 ½ ჭიქა ფქვილი 2 ჩაის კოვზი მშრალი ბროჯი ½ ჭიქა წყალი შიგთავსისათვის 250 გრამი დაჭრილი ხორცი ½ სუფრის კოვზი კონიაკი 1 სუფრის კოვზი მწვანილი სუპისათვის ½ ჩაის კოვზი შაქრის ფხვნილი ½ ჩაის კოვზი მარილი 1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ¼ ჩაის კოვზი გახეხილი კოჭა ½ ჩაის კოვზი სიმინდის სახამებელი