კატალოგი
იოგურტის სუპი
ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატოთ მარილი და პილპილი. არაჟანი, კვერცხის გული და იოგურტი (მაწონი) ავთქვიფოთ, ფრთხილად ჩავასხათ ცხელ ბულიონში და შევურიოთ ბრინჯს. ყველაფერი კარგად ავურიოთ. ადუღებამდე ცოტა ხნით ადრე (კერძი არ უნდა წამოდუღდეს) ქვაბი გადმოვდგათ ცეცხლიდან. სუფრაზე მიტანის წინ დავამატოთ დაჭრილი პიტნა და კარაქი. მასალა: 2 პორციაზე ½ ლიტრი ხორცის ან ძვლის ბულიონი 2 სუფრის კოვზი ბრინჯი 3 სუფრის კოვზი არაჟანი 2 ჭიქა იოგურტი (მაწონი) 1 სუფრის კოვზი კარაქი 1 კვერცხის გული 1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნა მარილი, პილპილი