კატალოგი
ომლეტი ბერძნულად
ბეჭდვა |
ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლის და რძისაგან, დავამატოთ მარილი და გავაჩეროთ 30 წუთი. ლეღვი წვრილად დავჭრათ, ასევე დავანაწევროთ ნუში და შევურიოთ წვრილი ქიშმიში, ყველა ეს სპეცია შემდგომ ცომს დავამატოთ. ყველაფერი ფრთხილად გადავურიოთ. ომლეტი შევწვათ კარგად გაცხელებულ ზეთში, მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი. სუფრაზე მაშინვე მივიტანოთ.
მასალა:
2-4 პორციაზე
2 ჭიქა რძე
2 ცალი კვერცხი
8 სუფრის კოვზი ფქვილი
12 ცალი ლეღვი
1 მუჭა ნუში
2 სუფრის კოვზი წვრილი ქიშმიში
მარილი
მუსკატის კაკალი
შაქარი
დარიჩინი
მცენარეული ზეთი ან მარგარინი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...
4-5 ჩაის კოვზ მარწყვის მურაბას დავა...
ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...
ქორფა ბადრიჯანს (თესლიანი არ უნდა ი...
მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაც...