კატალოგი
ომლეტი ბერძნულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ომლეტისათვის მოვზილოთ ცომი ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლის და რძისაგან, დავამატოთ მარილი და გავაჩეროთ 30 წუთი. ლეღვი წვრილად დავჭრათ, ასევე დავანაწევროთ ნუში და შევურიოთ წვრილი ქიშმიში, ყველა ეს სპეცია შემდგომ ცომს დავამატოთ. ყველაფერი ფრთხილად გადავურიოთ. ომლეტი შევწვათ კარგად გაცხელებულ ზეთში, მოვაყაროთ შაქარი და დარიჩინი. სუფრაზე მაშინვე მივიტანოთ.
მასალა:
2-4 პორციაზე
2 ჭიქა რძე
2 ცალი კვერცხი
8 სუფრის კოვზი ფქვილი
12 ცალი ლეღვი
1 მუჭა ნუში
2 სუფრის კოვზი წვრილი ქიშმიში
მარილი
მუსკატის კაკალი
შაქარი
დარიჩინი
მცენარეული ზეთი ან მარგარინი
პოპულარული რეცეპტი

250 გრამი მდუღარე რძეში ჩავყაროთ ნა...

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...

კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, ...

ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

სოუსის ყველა კომპონენტი ერთმანეთში ...