კატალოგი
პიკანტური სალათა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები, შევურიოთ სხვა წვრილად დაჭრილ პროდუქტებს. მცენარეული ზეთის, ძმრის, მარილისა და პილპილისაგან მოვამზადოთ სოუსი და მოვასხათ ის მომზადებულ სალათას.
მასალა
1 ქაშაყი
1 თავი ხახვი
1 ცალი პამიდორი
1 ღერი ტკბილი წიწაკა
1 ძირი მწვანე სალათა
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 სუფრის კოვზი ძმარი (სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ ზეთისხილი)
მარილი და პილპილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...

ვეზირის თითი...

იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...

ღვინის კრემი და პაპირუსი...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ ნაჭრებად,...