კატალოგი
ფარშირებული პამიდორი
ბეჭდვა |
შებოლილი თევზი დავყოთ ნაწილებად და შეძლებისდაგვარად მოვაშოროთ ყველა ფხა. კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, დავამატოთ მცენარეული ზეთი, ძმარი, მდოგვი მწვანილი, მარილი გემოვნებით და ყველაფერი ავურიოთ გახეხილ ხახვთან და შებოლილ თევზთან ერთად. პამიდვრები გამოვტენოთ მიღებული მასით.
მასალა:
8 ცალი პამიდორი
1-2 ცალი შებოლილი სკუმბრია ან ქაშაყი
1 ცალი მჟავე კიტრი
1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 ჩაის კოვზი მდოგვი
1 ჩაის კოვზი ძმარი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი კამა და ოხრახუში
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
მუხუდო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და დავა...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...
ძროხის ან ცხვრის გარეცხილი ხორცის რ...
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...
ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, რ...