კატალოგი
აიოლი - სამხრეთ-საფრანგეთის ნივრის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვერცხის გული და მცენარეული ზეთი, კიდევ ერთხელ კარგად დავსრისოთ, დავამატოთ ლიმონის წვენი, მარილი და ცოტა ცივი წყალი. სოუსი მაიონეზის სისქის უნდა გამოვიდეს.
მასალა:
4 დიდი კბილი ნიორი
1 ცალი კვერცხის გული
¼ ლიტრი მცენარეული ზეთი
ცოტა მარილი
ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ბატკნის გულ-ღვიძლი ძალიან წვრილად დ...

ლიმონი გავწუროთ და წვენი შევინახოთ ...

3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...

გადარჩეული, გარეცხილი ღოღნაშო ალაგ-...

სადილი ისტორიულ ეპოქაში...

ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...