კატალოგი
აიოლი - სამხრეთ-საფრანგეთის ნივრის სოუსი
ბეჭდვა |
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვერცხის გული და მცენარეული ზეთი, კიდევ ერთხელ კარგად დავსრისოთ, დავამატოთ ლიმონის წვენი, მარილი და ცოტა ცივი წყალი. სოუსი მაიონეზის სისქის უნდა გამოვიდეს.
მასალა:
4 დიდი კბილი ნიორი
1 ცალი კვერცხის გული
¼ ლიტრი მცენარეული ზეთი
ცოტა მარილი
ლიმონის წვენი
1 ჩაის კოვზი წყალი
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხი 30 წუთის განმავლობაში ვთქვი...
შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...
ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...
კვერცხი შევურიოთ შაქარს და კარგად ა...
4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად, ...
250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...