კატალოგი
ჩევაპჩიჩი
ხორცი ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში და კარგად ამოვურიოთ. გავაკეთოთ 2 სმ სიგრძისა და 5 სმ სისქის ძეხვები, წავუსვათ მცენარეული ზეთი, შემდეგ შევწვათ გრილზე, ვწვათ 15 წუთის განმავლობაში. ჩევაპჩიჩის მიირთმევენ დიდი რაოდენობით დაჭრილ ხახვთან და თეთრ პურთან ერთად. გარნირად ასევე შეგვიძლია მივიტანოთ რგოლებად დაწრილი ტკბილი წიწაკა, ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი ან შემწვარი კარტოფილი. 500 გრამი ხორცისაგან გამოდის დაახლოებით 30 ცალი ჩევაპჩიჩი. მასალა: 500 გრამი ძროხის ხორცი (უმჯობესია სხვადახსხვა ნაწილები: კისერი, გულ-მკერდი, ბეჭი) 20 გრამი მარილი მცენარეული ზეთი რგოლებად დაჭრილი ხახვი