კატალოგი
მწვანე ხავხის რაგუ
| ბეჭდვა |
მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მოვხარშოთ მარილიან წყალში, დავამატოთ ცოტა ძმარი. შემდეგ ვაცალოთ წყალს დაწურვა. კარაქისა და ფქვილისაგან მოვამზადოთ საწებელი, დავუმატოთ ტომატ-პიურე და მცირე რაოდენობის წყალი, რომელშიც ხახვი იხარშებოდა, იმისათვის რომ სოუსი ზედმეტად მკვრივი არ გამოვიდეს. დავამატოთ გახეხილი ნიორი, მარილი და მწვანილი და მომზადბეული სოუსი დავასხათ მოხარშულ მწვანე ხახვს.
მასალა:
2 პორციაზე
500 გრამი მწვანე ხახვი
თითო-თითო სუფრის კოვზი კარაქი, ფქვილი და ტომატ-პიურე
1 ჩაის კოვზი ძმარი
მარილი
½ კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
პოპულარული რეცეპტი

ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...

კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...

თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...

შიგნეული კარგად გავასუფთავოთ და გავ...

4 სუფრის კოვზი გახეხილი შოკოლადი გა...

ხორცს გავაცალოთ ნეკნები, გულ-მკერდი...


