კატალოგი
პარიზული დესერტი ყველისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და დავუმატოთ ნუში, მაიონეზი, ლიმონის წვენი და გადავურიოთ. შეგვიძლია გემოვნებისამებრ მოვაყაროთ მარილი. სუფრაზე პურის შებრაწულ ნაჭრებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
150 გრამი ყველი
1-2 ცალი ტკბილი ვაშლი
1 სუფრის კოვზი ნუში
2 სუფრის კოვზი მაიონეზი
ლიმონის წვენი
მარილი გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

რძე ავადუღოთ კარაქთან, მცირე რაოდენ...

წყალი წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილი...

ქამბალა ერთი-ორი საათით დავალბოთ თბ...

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...

იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...

ბადრიჯანი გავჭრათ სიგრძეზე ისე, რომ...