კატალოგი
ნიახურის კროკეტები
ბეჭდვა |
ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრილ სახეხზე და მოვშუშოთ ბულიონში ნელ ცეცხლზე, თან დავუმატოთ კარაქი.
შემდეგ ნიახური შევურიოთ ბრინჯსა და კვერცხს, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი და გავაკეთოთ 2 სმ სისქის კროკეტები. ამოვავლოთ ორცხობილაში და კარგად შევწვათ.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ძირი საშუალო ზომის ნიახური
1-1 ½ ჭიქა მოხარშული ბრინჯი
1 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1-2 ცალი კვერცხი
შავი პილპილი
მარილი
დაფხვნილი ორცხობილა
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
ვიჩინას ჩავუმაგროთ მიხაკები, მოვათა...
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაშ...
მოხარშული, მსუქანი ძროხის ხორცის რბ...
წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...
გასუფთავებული, კარგად გარეცხილი ფრი...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...