კატალოგი
ნიახურის კროკეტები
| ბეჭდვა |
ნიახური გავასუფთავოთ, გავხეხოთ წვრილ სახეხზე და მოვშუშოთ ბულიონში ნელ ცეცხლზე, თან დავუმატოთ კარაქი.
შემდეგ ნიახური შევურიოთ ბრინჯსა და კვერცხს, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი და გავაკეთოთ 2 სმ სისქის კროკეტები. ამოვავლოთ ორცხობილაში და კარგად შევწვათ.
მასალა:
2 პორციაზე
1 ძირი საშუალო ზომის ნიახური
1-1 ½ ჭიქა მოხარშული ბრინჯი
1 სუფრის კოვზი კარაქი ან მარგარინი
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
1-2 ცალი კვერცხი
შავი პილპილი
მარილი
დაფხვნილი ორცხობილა
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავ...

გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...

ქოქოსის კაკალს დავასხათ ნახევრად წყ...

ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ, მოვათავ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...


