კატალოგი
კომბოსტო ჩერვონა - სალათა წითელძარღვიანი კომბოსტოსაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყაროთ მდუღარე წყალში რამოდენიმე წამით, დავდგათ დასაწურად და გადავასხათ ცივი წყალი. დანარჩენი ბროდუქტები ცალკე ავურიოთ და შემდეგ შევურიოთ მომზადებულ კომბოსტოს, ცოტა ხანი გავაჩეროთ, შემდეგ გავაციოთ მაცივარში და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
250 გრამი წითელძარღვიანი კომბოსტო
არაჟანი
პირშუშხა
მცენარეული ზეთი
ლიმონი
შაქარი
მარილი
პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...

ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...

კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ გახე...

კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ა...

ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...