კატალოგი
კომბოსტო ჩერვონა - სალათა წითელძარღვიანი კომბოსტოსაგან
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყაროთ მდუღარე წყალში რამოდენიმე წამით, დავდგათ დასაწურად და გადავასხათ ცივი წყალი. დანარჩენი ბროდუქტები ცალკე ავურიოთ და შემდეგ შევურიოთ მომზადებულ კომბოსტოს, ცოტა ხანი გავაჩეროთ, შემდეგ გავაციოთ მაცივარში და მივიტანოთ სუფრაზე. მასალა: 250 გრამი წითელძარღვიანი კომბოსტო არაჟანი პირშუშხა მცენარეული ზეთი ლიმონი შაქარი მარილი პილპილი