კატალოგი
კომბოსტო ჩერვონა - სალათა წითელძარღვიანი კომბოსტოსაგან
| ბეჭდვა |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყაროთ მდუღარე წყალში რამოდენიმე წამით, დავდგათ დასაწურად და გადავასხათ ცივი წყალი. დანარჩენი ბროდუქტები ცალკე ავურიოთ და შემდეგ შევურიოთ მომზადებულ კომბოსტოს, ცოტა ხანი გავაჩეროთ, შემდეგ გავაციოთ მაცივარში და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
250 გრამი წითელძარღვიანი კომბოსტო
არაჟანი
პირშუშხა
მცენარეული ზეთი
ლიმონი
შაქარი
მარილი
პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ სა...

მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელო...

შიგნეულს დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...

დავჭრათ ხორცი მსხვილ ნაჭრებად, დავბ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...


