კატალოგი
კომბოსტო ჩერვონა - სალათა წითელძარღვიანი კომბოსტოსაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყაროთ მდუღარე წყალში რამოდენიმე წამით, დავდგათ დასაწურად და გადავასხათ ცივი წყალი. დანარჩენი ბროდუქტები ცალკე ავურიოთ და შემდეგ შევურიოთ მომზადებულ კომბოსტოს, ცოტა ხანი გავაჩეროთ, შემდეგ გავაციოთ მაცივარში და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
250 გრამი წითელძარღვიანი კომბოსტო
არაჟანი
პირშუშხა
მცენარეული ზეთი
ლიმონი
შაქარი
მარილი
პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი სიგრძეზე თხლად დავჭრათ, დ...

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...

წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...