კატალოგი
კორჟიკები ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელი ფერის მიღებამდე, შევურიოთ რძეს და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. დავამატოთ გახეხილი ყველი, გადავურიოთ, ჩავახალოთ კვერცხი, ათქვეფილი კვერცხის გულები, კვლავ დავდგათ ცეცხლზე და კარგად ვთქვიფოთ მანამდე, სანამ დუღილს არ დაიწყებს. შემდეგ მიღებული მასა გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ცოტა შევაგრილოთ, დავასხათ კარაქწასმულ და საფანელმოყრილ ჟარუნაზე, დავჭრათ პორციებად და ვაცხოთ მზადყოფნამდე.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი ფქვილი
2 ჭიქა რძე
50 გრამი კარაქი
3 ჭიქა გახეხილი ყველი
1 ცალი კვერცხი
2 კვერცხის გული ცალკე
10 გრამი საფანელი
პოპულარული რეცეპტი

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...

გასუფთავებული, გარეცხილი, მსუქანი ქ...

ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...

მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...

ცხარე და ტკბილი მწვანე წიწაკა, ქინძ...