კატალოგი
ომლეტი ალუბლით
ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩავახალოთ კვერცხი, დავამატოთ მარილი და მოვზილოთ ცომი (არაჟნის სისქის). ნახევარი პორცია ცომი ჩავასხათ გაცხელებულ და ცხიმწასმულ ტაფაში. ზემოდან დავაწყოთ კურკაგამოცლილი და შაქარმოყრილი ალუბლის ფენა და მოვასხათ დარჩენილი ცომი. ვაცხოთ ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში ზომიერ ტემპერატურაზე. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავჭრათ ნაჭრებად და მოვაყაროთ შაქარი. მასალა: 1 ჭიქა რძე 250-300 გრამი ფქვილი 2 ცალი კვერცხი მარილი 750-1000 გრამი ალუბალი შაქარი ცხიმი