კატალოგი
ქაშაყი მომჟავო-მოტკბო სოუსში
ბეჭდვა |
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყოთ ორ ნაწილად, გავაცალოთ კანი. მოვამზადოთ მარინადი ძმრისაგან, შაქრისაგან და პირშუშხას ნაჭრებისაგან, დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მდოგვის მარცვლები და დაფნის ფოთოლი. ქაშაყი დავყოთ 2-3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მიღებულ მარინადში 2 დღე გავაჩეროთ.
მასალა:
4 ცალი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის სოუსი
250 გრამი შაქრის პუდრა
2 თავი ხახვი
1 ნაჭერი პირშუშხა (შეიძლება მის გარეშეც)
1 ჩაის კოვზი მდოგვის მარცვლები
½ დაფნის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი
ცეცხლის ღმერთი და მშვენიერი ილონკა...
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ და მო...
ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მსუბუქად ...
ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...
ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...