კატალოგი
ქაშაყი მომჟავო-მოტკბო სოუსში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყოთ ორ ნაწილად, გავაცალოთ კანი. მოვამზადოთ მარინადი ძმრისაგან, შაქრისაგან და პირშუშხას ნაჭრებისაგან, დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მდოგვის მარცვლები და დაფნის ფოთოლი. ქაშაყი დავყოთ 2-3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მიღებულ მარინადში 2 დღე გავაჩეროთ.
მასალა:
4 ცალი ქაშაყი
1 ჭიქა ღვინის სოუსი
250 გრამი შაქრის პუდრა
2 თავი ხახვი
1 ნაჭერი პირშუშხა (შეიძლება მის გარეშეც)
1 ჩაის კოვზი მდოგვის მარცვლები
½ დაფნის ფოთოლი
პოპულარული რეცეპტი

ვაზის ფოთოლი გავარჩიოთ, მოვაჭრათ ყუ...

წვრილად დაჭრილი ვაშლი ჩავყაროთ ტაშტ...

თევზის ფილე დავჭრათ არც ისე სქელ ნა...

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...

ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...

შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...