კატალოგი
კიოტბულარი - ხორცის ტეფტელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, დავდგათ 10-20 წუთით. გავაკეთოთ კაკლის ფორმის ბურთულები და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში (ტაფა ხშირად შევანჯღრიოთ, რომ ბურთულები ყველა მხრიდან თანაბრად შეიწვას); ტაფაზე ბურთულები მჭიდროდ არ უნდა იყოს განლაგებული. სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ როგორც ცხელი, ასევე ცივი სახით. ტეფტელებისათვის საწებელი მოვამზადოთ 1 ჭიქა არაჟნისაგან, დავამატოთ ცოტა მდოგვი, შაქარი, მარილი და პილპილი.
მასალა:
250 გრამი გატარებული ხორცი
250 გრამი დაჭრილი ხორცი
2 სუფრის კოვზი საფანელი
1 სუფრის კოვზი გახეხილი ხახვი
2 ცალი მოხარშული, გატარებული კარტოფილი
1 ჩაის კოვზი კარტოფილის ფქვილი
1 ჭიქა რძე
½ ჩაის ჭიქა მარილი
¼ ჩაის ჭიქა პილპილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...

ისპანახი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ვ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

ყველა კომპონენტი დავჭრათ ზოლებად, მ...

წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...