კატალოგი
კიოტბულარი - ხორცის ტეფტელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, დავდგათ 10-20 წუთით. გავაკეთოთ კაკლის ფორმის ბურთულები და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში (ტაფა ხშირად შევანჯღრიოთ, რომ ბურთულები ყველა მხრიდან თანაბრად შეიწვას); ტაფაზე ბურთულები მჭიდროდ არ უნდა იყოს განლაგებული. სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ როგორც ცხელი, ასევე ცივი სახით. ტეფტელებისათვის საწებელი მოვამზადოთ 1 ჭიქა არაჟნისაგან, დავამატოთ ცოტა მდოგვი, შაქარი, მარილი და პილპილი.
მასალა:
250 გრამი გატარებული ხორცი
250 გრამი დაჭრილი ხორცი
2 სუფრის კოვზი საფანელი
1 სუფრის კოვზი გახეხილი ხახვი
2 ცალი მოხარშული, გატარებული კარტოფილი
1 ჩაის კოვზი კარტოფილის ფქვილი
1 ჭიქა რძე
½ ჩაის ჭიქა მარილი
¼ ჩაის ჭიქა პილპილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

თხილი, ნუში, ქიშმიში და ვანილის კრე...

მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

მდუღარე წყალში ჩავყაროთ სასმელი ან ...

ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრა...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად დ...