კატალოგი
კიოტბულარი - ხორცის ტეფტელი
ბეჭდვა |
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, დავდგათ 10-20 წუთით. გავაკეთოთ კაკლის ფორმის ბურთულები და შევწვათ კარგად გაცხელებულ ცხიმში (ტაფა ხშირად შევანჯღრიოთ, რომ ბურთულები ყველა მხრიდან თანაბრად შეიწვას); ტაფაზე ბურთულები მჭიდროდ არ უნდა იყოს განლაგებული. სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ როგორც ცხელი, ასევე ცივი სახით. ტეფტელებისათვის საწებელი მოვამზადოთ 1 ჭიქა არაჟნისაგან, დავამატოთ ცოტა მდოგვი, შაქარი, მარილი და პილპილი.
მასალა:
250 გრამი გატარებული ხორცი
250 გრამი დაჭრილი ხორცი
2 სუფრის კოვზი საფანელი
1 სუფრის კოვზი გახეხილი ხახვი
2 ცალი მოხარშული, გატარებული კარტოფილი
1 ჩაის კოვზი კარტოფილის ფქვილი
1 ჭიქა რძე
½ ჩაის ჭიქა მარილი
¼ ჩაის ჭიქა პილპილი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...
მდუღარე წყალში ჩავყაროთ სასმელი ან ...
ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...
3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...
ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...
ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრე...